Maar liefst 9000 hectare! Zo groot is de Biesbosch. Een gigantisch gebied dat je onmogelijk in een dag kunt bekijken. De fiets biedt dan dus zeker uitkomst! Stap op de pedalen en geniet kilometerslang van de afwisselende natuur en de bewoners van het dierenrijk van de Biesbosch. Huur een fiets, plan je perfecte route en ga op pad! 

De mooiste fietsroutes

Fiets een rondje Biesbosch!

Pontjes, waterrijke natuur, mooie uitzichten, bevers en de zee- en visarend. Het zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke en unieke fietstocht door de Biesbosch.

Bekijk de route

Fietsverhuur

Fietsverhuur ebikes

De Biesbosch Regio is bij uitstek een prachtig gebied om te verkennen op de elektrische fiets. Je kunt bij de volgende ondernemers in het gebied een elektrische fiets huren:

Meer zien & doen

Er is meer dan een manier om de diversiteit van de Biesbosch te ontdekken! Ga bijvoorbeeld varen, huur zelf een boot en ontdek zelf de kreken en wateren van het park, of trek je wandelschoenen aan en vind je weg op de vele natuurpaden! Wil je zeker weten niets missen van de Biesbosch en verborgen plekjes te zien krijgen die je zelf niet snel kunt vinden? Kies dan voor een van de vele excursies.