De Biesbosch is groot. 9000 hectare groot maar liefst. Het barst hier van de verborgen parels, eindeloze kreekjes en de prachtigste wandelpaden. De dierenpopulatie is talrijk, maar waar vind je nou de meest bijzondere vogelsoorten? Of heb je de meeste kans om een bever in het echt te spotten? Om niets te missen van de Biesbosch en het écht ten volste te beleven raden wij aan om zeker te gaan voor een excursie! Laat je rondleiden door een enthousiaste gastheer of boswachter. Zij weten alles van de natuur en vertellen je alles wat er maar te weten valt over dit natuurgebied. Boek een excursie, ga mee op pad en beleef de Biesbosch!

Camperreis door nationale parken

In dit blog geven ze tips voor routes met de camper, het spotten van wilde dieren en kampeermogelijkheden onderweg. Of je nu een ervaren watersporter bent of beginner op zoek naar een volgend outdoor-avontuur, deze gids helpt je om goed voorbereid te beginnen aan je volgende trip met een camper. 

Bekijk dit blog

Op zwerftocht door de Biesbosch

Waarom kiezen tussen wandelen of varen als je allebei kunt doen? Tijdens deze 2,5 uur durende toch verken je de Biesbosch via het water en meer je aan op de mooiste plekken waar je zelf op ontdekkingstocht gaat. Dit is pas écht de Biesbosch beleven!

Meer informatie!

Zelf op avontuur

Met een boswachter of gids weet je zeker dat je het maximale haalt uit je bezoek aan de Biesbosch. Maar je kunt natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan! Trek bijvoorbeeld stevige stappers aan, stap op de pedalen of huur zelf een boot! Gewapend met een plattegrond ligt er kilometers natuurgebied voor je om zelf te ontdekken en beleven.