Top tips voor een dag in de Biesbosch

Er is zo ontzettend veel te doen in de Biesbosch, dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Daarom verzamelden wij de beste tips voor je! Zo lees je welke activiteiten geschikt zijn om te doen met een groep, wat je kunt doen tijdens een dagbezoek of welke activiteiten perfect zijn om een heel weekend mee te vullen! Van de wateractiviteiten voor de echte waterratten, tot aan sfeervolle overnachtingen voor degenen die een complete Biesbosch beleving willen. Bezoek een fort, duik in de geschiedenis van de Biesbosch met behulp van de boswachters en gastheren of bezoek een expositie. Wat je plan ook is, er is zeker een activiteit die bij je past! 

 

Wat zijn je plannen?

Themajaar Elisabethsvloed

600 jaar geleden werd de Biesbosch gevormd. De Elisabethsvloed vond plaats en vormde zo het begin van dit unieke natuurgebied. Daarom worden er t/m september 2022 inspirerende en spannende activiteiten georganiseerd!

Meer info themajaar

Pontjes, waterrijke natuur, mooie uitzichten, bevers en de zee- en visarend. Het zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke en unieke fietstocht door de Biesbosch.