Water spreekt tot de verbeelding. En zeker het water in de Biesbosch! 600 jaar geleden was het het water dat dit gebied voorgoed veranderde. Een verandering die leidde tot wat we vandaag de Biesbosch noemde. De kronkelende kreekjes, kleine strandjes en de brede wateren die elkaar afwisselen zijn uniek te noemen. Een dagje het water op in de Biesbosch is dan ook echt een belevenis op zich! Huur een fluisterboot, pak de kano, huur een sloep of ga voor een rondvaart. Er is écht voor iedereen een perfecte manier om de natuur hier al varend te verkennen! 

Packraft Trail - de Biesbosch

Ontdek ook dit jaar weer de verborgen kreken van hét packraft-walhalla van de lage landen, het Nationaal Park De Biesbosch. We stippelden een route uit van in totaal 24 wandelkilometers en 20 raftkilometers.

Meer informatie!

Liever droge voeten?

Ontdek de Biesbosch te voet of op de fiets. De Biesbosch via het water ontdekken en verkennen is magisch, maar voor wie liever gegarandeerd is van droge voeten zijn er genoeg andere opties! Trek je wandelschoenen aan, huur een fiets of laat je begeleiden door een excursieleider. Of doe het gewoon allemaal! De Biesbosch biedt genoeg mogelijkheden voor een of meerdere bezoekjes! 

Ontdek de regio - De mooie omgeving aan de rand van de Biesbosch