Historie, natuur én avontuur ineen

Dordrecht is zoveel meer dan een van de oudste steden van Nederland. De rijke geschiedenis maakt deze stad meer dan een bezoek waard, maar wat je wellicht nog niet wist is dat je via Dordrecht de Biesbosch kunt bereiken. In deze omgeving zijn er daarnaast ook talloze activiteiten voor jong én oud om een ultieme Biesbosch ervaring te beleven! Bezoek een expositie, ga met kids op avontuur in het Beverbos, boek een rondvaart of trek erop uit met een kano. De dag sluit je uiteraard af in een van de nabijgelegen restaurants. Er is hier meer dan genoeg te zien, doen en beleven! 

Te doen in Dordrecht

Biesboschcentrum Dordrecht

Bezoek je de Biesbosch via de ingang in Dordrecht, ga dan zeker ook langs het bezoekerscentrum. Hier vind je o.a. een informatiebalie, een Groenwinkel waar je kleine souvenirs scoort (leuk aandenken aan je dag!) en leer je bij de interactieve tentoonstelling alles over het water, de planten, bevers, vogels en het verleden van de Biesbosch.

Bezoek de website!

De Biesbosch in vanuit Dordrecht

Je kunt natuurlijk ook zelf op ontdekkingstocht gaan! Trek bijvoorbeeld stevige stappers aan, stap op de pedalen of huur zelf een boot! Gewapend met een plattegrond ligt er kilometers natuurgebied voor je om zelf te ontdekken en beleven.

Ontdek de Biesboschregio