Een écht oud bruin café met een biljart, Perzische tapijtjes op de tafels en heerlijke Belgische biertjes. Waar vind je zulke mooie plekken tegenwoordig nog? In ieder geval bij Tapperij Huis ten Bos op de markt in Geertruidenberg.

Eric Bos nam in het jaar 2000 het café over en is dus inmiddels al 22 jaar eigenaar van Huis ten Bos. S…

Een écht oud bruin café met een biljart, Perzische tapijtjes op de tafels en heerlijke Belgische biertjes. Waar vind je zulke mooie plekken tegenwoordig nog? In ieder geval bij Tapperij Huis ten Bos op de markt in Geertruidenberg.

Eric Bos nam in het jaar 2000 het café over en is dus inmiddels al 22 jaar eigenaar van Huis ten Bos. Samen met zijn collega Tessa, die al 22 jaar in dienst is, zorgt hij ervoor dat jij iedere keer weer kunt genieten van het uitzicht over de markt onder het genot van een heerlijk drankje. Eric heeft vroeger op de zeevaartschool gezeten in Vlissingen, waarna hij ook nog een periode in dienst is geweest. Na zijn diensttijd kreeg hij een baan waar hij weinig lol in had en toen besloot hij werk te zoeken waar hij plezier in zou hebben. Op dat moment is Eric gaan werken bij de vorige uitbater van het café die hij nu uitbaat. Toen is hij besmet geraakt met het horecavirus. 

‘Ik ben trots op wat er staat en dat mensen aangeven dat het een fijne plek is om te vertoeven’.

In de afgelopen jaren heeft Eric veel onder handen genomen. Daarbij vond hij het belangrijkste dat de sfeer van het oud bruin café hetzelfde bleef. Het café heeft Eric veel mensenkennis gebracht maar vooral veel plezier. Hij geniet van het bezig zijn om mensen het naar hun zin te maken. Het café is zes dagen per week geopend, op dinsdag is Huis ten Bos gesloten. 

‘Ik weet ‘s ochtends nooit wat ik ‘s avonds ga meemaken, en dat maakt het leuk’.

Eric is erg tevreden met hoe het café nu is. Hij omschrijft Huis ten Bos met authenticiteit, gezelligheid en een speciale beleving. Veel toeristen bevestigen dat ook op het moment dat ze binnenstappen. Regelmatig roepen ze de rest van de groep nog even binnen om het café van binnen te bewonderen. 

Kom ook eens binnen vallen en geniet van het uitzicht, van het sfeertje en de gezellige mensen. Er is plek voor iedereen. Vergeet niet nadat je op het terras hebt gezeten even binnen te kijken in het café. Wij beloven je, dat is de moeite waard! https://tapperijhuistenbos.nl/

Locatie