Kleurenpalet

Voor de hoofdpoorten in de Biesbosch zijn 3 kleurenpaletten samengesteld, gebaseerd op water (omgeving Drimmelen), wilgenvloedbos (omgeving Dordrecht) en cultuur/invloed mens (omgeving Werkendam). Daarnaast is uit deze paletten een algemeen kleurenpalet voor drukwerk gemaakt. De gebruikte kleuren in de paletten hebben allemaal een naam die te maken heeft met de Biesbosch. Het staat je als gastheer van de Biesbosch vrij om zelf nieuwe combinaties uit de kleurenpaletten te maken die passen bij jouw bedrijf. Bij alle kleuren staan de kleurnummers vermeld. 

Pictogrammen

Voor de Biesbosch zijn meer dan 50 verschillende pictogrammen voor drukwerk ontworpen. Je vindt ze onder meer op het kaartje 'Waar naar toe in de Biesbosch'. De pictogrammen staan bij elkaar in een zipmap in Dropbox die je zelf kunt downloaden en openen. Als je de map geopend hebt zie je van elk pictogram verschillende versies in verschillende bestandsformaten. Je mag ze vrij gebruiken voor bijvoorbeeld eigen kaartmateriaal, bewegwijzering in en om je bedrijf enz. Zoek je een pictogram dat er niet bij staat? Geef ons een seintje, dan kunnen we het misschien toevoegen.

Leefstijlen van bezoekers

Wil je meer inzicht in de leefstijlen van je bezoekers zodat je beter kunt inspoelen op hun wensen en behoeften? Het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd heeft informatiebladen gemaakt voor horeca, verblijfsaccommodaties en erfgoed. De Leefstijlvinder kent 7 doelgroepen: Avontuur-, Plezier-, Harmonie-, Verbinding-, Rust-, Inzicht en Stijlzoekers. In de informatiebladen zie je aan de hand van foto’s en teksten waar deze 7 doelgroepen in hun vrije tijd behoefte aan hebben als het gaat om horeca, verblijfsaccommodaties en erfgoed. 

Foto’s

Spelregels

  1. De foto’s in de Dropbox zijn, mét naamsvermelding, te gebruiken door Gastheren van de Biesbosch. 
  2. Als je foto’s gebruikt, stuur dan een link naar je website of een digitaal exemplaar van je folder of flyer naar m.den.braven@dordrecht.nl.
  3. Zoek je een foto van een specifiek onderwerp en kun je deze hier niet vinden? Stuur een mailtje, wie weet kunnen we je verder helpen!
     

Gastheerschap