Hier vind je algemene informatie over het gastheerschap van de Biesbosch:

Het Biesboschnetwerk

Het gastherennetwerk maakt deel uit van het Biesboschnetwerk. Hierin werken we met veel verschillende partijen aan een Biesbosch van en voor ons allemaal, nu en in de toekomst. Biesboschregisseur Cobien Bruggeling heeft contact met alle belangengroepen, en stimuleert en initieert onderling overleg. 

Meld je hier aan voor de Nieuwsbrief van het Biesboschnetwerk (4x per jaar).

Koffiedrinken met de Biesboschregisseur

Heb je een vraag over de Biesbosch? Wil je met anderen uit het Biesboschnetwerk over een onderwerp praten? Elke laatste donderdag van de maand 10-11.30 uur is er een digitaal koffiemoment met de Biesboschregisseur. Je mag aanschuiven wanneer je wilt. Meld je hier aan, dan krijg je een link om mee te doen. biesboschnetwerk@dordrecht.nl.

Calamiteiten

Een calamiteit of een niet-verwachte gebeurtenis kan ernstige schade veroorzaken. Bij (levens)gevaarlijke situaties of het betrappen op heterdaad, belt u gelijk 112 of de politie. In andere gevallen bijvoorbeeld bij illegale houtkap, uitgebroken vee, stormschade, vernielingen aan of overlast in de natuur belt u naar het calamiteitennummer van Staatsbosbeheer in de Zuidwestelijke Delta.
06-50009208

Download de calamiteitenposter van Staatsbosbeheer

Gastheerschap