Uitnodiging workshop internationalisering

Wij van Beleef de Biesbosch nodigen jullie van harte uit om deel te nemeen aan een themabijeenkomst over internationalisering oftewel de Vlaamse en Duitse toerist. Hiervoor hebben we VisitBrabant uitgenodigd en zij zullen samen Beleef de Biesbosch een interactieve bijeenkomst organiseren. 

Wellicht hebben jullie het zelf ook al gemerkt maar ons prachtige gebied wordt steeds vaker gevonden door de internationale gast. Naast dat de Vlamingen ons goed weten te vinden, merken we dat de Duitsers ook steeds beter ons gebied weten te vinden.Om ook deze gasten, gastvrij te kunnen ontvangen, is het fijn om te weten wat deze gast(en) verwachten van ons. Maar ook is handig om te weten wanneer wij deze gast(en) mogen verwachten, want hun vakanties lopen bijvoorbeeld niet gelijk met die van Nederland. Hoe je dit het beste kunt doen, daarvoor hebben we VisitBrabant uitgenodigd. Zij delen graag hun kennis hierover met ons en samen met hen zullen wij jullie mee ‘op reis’ nemen. We zullen jullie vertellen waarom deze doelgroepen interessant zijn voor de Biesbosch en haar regio. Hoe je hierop kunt inspelen en waarop je dan moet letten. Maar nog beter waarom ze interessant zijn voor jullie als ondernemer, musea, stichting! Je zult verbaasd zijn, hoe snel en met weinig kosten, je al een hele mooie slag hierin kunt maken. 
 
We starten de bijeenkomst met enkele korte presentaties, waarbij jullie kennismaken met de lokale VVV's en Beleef de Biesbosch. Wat doen zij zoals? Wat kunnen ze voor jullie betekenen? En wat staat erop de agenda van 2023? Daarna zal VisitBrabant hun kennis met ons delen en na een korte break gaan we lekker aan de slag. We gaan samen met jullie kijken naar jullie huidige situatie. Wat doe je al voor de internationale gast? Wat kun je snel aanpassen? Tenslotte zullen we met elkaar kijken wat de eventuele vervolgstappen zijn. Waar kunnen we elkaar versterken en wellicht samenwerken?  

Interesse?  

Dan graag opgeven via onderstaand formulier
Mocht je geen formulier zien, klik dan hier