Start van een wereldwijde traditie!

Op zaterdag 14 mei 2022 organiseert NLDelta met zoveel mogelijk andere partijen de allereerste Laarzendag. Het wordt de start van een wereldwijde traditie. Op die dag loopt iedereen op laarzen en zijn er overal activiteiten waarin laarzen centraal staan.

Want het water stijgt dus kom kijken welke oplossingen we daar in Nederland voor vinden en wat je er zelf aan kunt doen. Doe mee en trek je laarzen aan en ga op ontdekkingstocht in NLDelta.

Programma

Het doel is om op de Laarzendag 6.000 laarzen op de been te brengen in NLDelta. Om dit te bereiken worden tenminste 30 partijen uitgedaagd om mee te doen door activiteiten en excursies te organiseren, verspreid in het deltagebied, om de delta te ontdekken en bewustwording te creëren voor klimaatverandering en de rijzende zeespiegel.

Ook wordt er een wedstrijd voor bewoners georganiseerd. Doel: het creëren van bewustzijn en acties voor klimaatadaptatie en bevordering van de biodiversiteit in buurt en tuin in tenminste 10 gemeenten bij circa 30.000 mensen.

Over het programma wordt binnenkort meer bekendgemaakt!

Meer informatie & events vind je hier!