Instameet

Zaterdag 15 april scheen de zon prachtig, een mooie dag om op pad te gaan met twee groepen enthousiaste Instagrammers. Zij maken digitale content, foto's en filmpjes, die ze plaatsen deze op hun Instagram account.

Beleef de Biesbosch heeft samen met het Biesboschcentrum Dordrecht en de Biesboschlinie een groep het Nationaal Park laten zien. We hebben ze al varend de Hollandse Biesbosch in genomen om daarna de groep al wandelend door de Brabantse Biesbosch mee te nemen. Samen hebben we de dag afgesloten met een borrel in het Biesbosch MuseumEiland.  

https://www.instagram.com/as_it_is_____/
https://www.instagram.com/simone_wit/
https://www.instagram.com/berny_schop/
https://www.instagram.com/naturawesome/ 
https://www.instagram.com/kellyvandevliet/

 

De andere groep heeft de prachtige regio van de Biesbosch ontdekt. Samen met de Biesboschlinie, VVV Geertruidenberg en Oosterhout heeft Beleef de Biesbosch de mensen een stukje laten zien van de regio. Zij zijn gestart bij Fort Altena, daar was het opening van het fortenseizoen.  Om daarna te vertrekken naar Vestingstad Geertruidenberg. Daar hebben ze vesting ontdekt en zijn ze in een oud dafje verder gegaan naar de Kersenhof in Raamsdonk. Om de dag te eindigen in Oosterhout, bij de culturele hotspot het Galvanitas Fabrieksterrein.  

https://www.instagram.com/liefstoerstout/
https://www.instagram.com/roselindebon/
https://www.instagram.com/saskiaqua/
https://www.instagram.com/reislegende/
https://www.instagram.com/rooshazeveld/

 

Meer foto's bekijken

Willen jullie nog meer zien wat we gedaan hebben? Volg dan onze Instagram voor de foto's en stories.

Tip!

Je kunt ook op #beleefdebiesbosch zoeken voor meer Biesboschavonturen.

 

In samenwerking met Honeyguide