Fotowedstrijd 40 jaar Biesbosch MuseumEiland

Het Biesbosch MuseumEiland bestaat 40 jaar! Wij besteden hier onder meer aandacht aan door het uitschrijven van een fotowedstrijd. Deze gaat op 12 mei 2024 van start en duurt tot aan de herdenkingsweek Biesbosch MuseumEiland die begint op 9 november 2024. 

De Biesbosch is fotogeniek en geeft genoeg inspiratie; de natuur, de vogels, de ver- en doorgezichten, niet te vergeten de insecten en natuurlijk recreatie. 

Elke week worden drie foto’s geselecteerd uit alle weekinzendingen. Begin november worden de veertig beste inzendingen geselecteerd, waaruit dan een winnaar wordt gekozen. De veertig winnende foto’s worden geëxposeerd in het museum. De laatste datum van inzending is 30 oktober. 

Meedoen kan op de volgende manier: 

Stuur je foto als .jpg bestand [max 3 per week] naar bmefoto40jaar@gmail.com In deze mail vermeld je je naam, adres en telefoonnummer. 

Door inzenden ga je akkoord met de onderstaande spelregels: 

  • Delen van de Biesbosch zijn verboden, dus ook voor jou. 
  • Foto’s waarvan het vermoeden bestaat dat de natuur is verstoord, komen niet in aanmerking voor deelname en worden niet geplaatst. 
  • Ook geldt dit voor foto’s waarop persoonsgebonden informatie zichtbaar is. [Persoon vol in beeld bijvoorbeeld.] 
  • Wanneer je jouw foto inzendt, geef je toestemming aan het Biesbosch MuseumEiland dat deze [kosteloos] gebruikt kan worden in publicaties van het Biesbosch MuseumEiland. Indien mogelijk wordt je naam vermeld als fotograaf. 
  • Met jouw inzending ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens verwerkt worden, uitsluitend voor naamsvermelding bij publicatie en eventuele correspondentie over de fotowedstrijd.